Primare BD32-t: Prémium kategóriás asztali médialejátszó Svédországból

Ma már kis túlzással ott tartunk, hogy már az is hírértékkel bír, ha még életjelet adnak az európai gyártók, pedig bizony volt idő, mikor a kontinens volt a szórakoztatóelektronikai iparág (egyik) fellegvára. A közelmúltban egy svéd cég mutatta be gazdagoknak szánt, über felsőkategóriás médialajátszóját. 
 
 
Az európai gyártóknál gyakori, hogy termékeik a prémium kategóriát képviselik, különösen igaz ez a skandináv cégekre. A svéd Primare a közelmúltban bemutatott médialejátszójánál, a BD32 típusjelzésű modelljénél is megállja a helyét ez az állítás. Az ezüst és fekete színben megvásárolható készülékbe épített optikai meghajtó megbírkózik az összes féle fajta Blu-ray koronggal és az SACD lemezekkel is. Természetesen biztosítja a 3D anyagok lejátszását is. Ezen kívül az USB porton keresztül csatlakoztott pendrive-okról vagy külső merevelemezekről is eljuttathatóak rá filmek, zeneszámok vagy fényképek, bár a támogatott formátumok körét nem részletezte a gyártó.  
 
A készülék biztosítja a 7.1 csatornás audio jelek továbbítását. Megkapta a Marvell féle QDEO Kyoto-G2 processzort, amely csökkenti az esetleges képzajt, és élesebbé varázsolja a a képet. A DeepColor technológia a gazdagabb színek megjelenítését biztosítja elméletileg, és emellett képes a DVD-k, illetve egyéb alacsony felbontású anyagok felskálázására is. Építettek rá kompozit, komponens és analóg video kimenetet is, emellett került rá néhány ARC (Audio Return Channel) támogatású HDMI csatoló is. Az alumíniumból készült készülékház, illetve a robosztus talpak a gyártó állítása szerint kíválóan csillapítják az esetlegese rázkódásokat, ami az optikai lemezek lejátszásánál lehet fontos. Az OLED kijelzővel megtámogatott modell biztosan nem lesz a százforintos boltok kedvence, hiszen 7500 dollárt kérnek el érte, ami bárhogy is nézzük, horror kategória. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr604552731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása