Gene Kelly énekel, Tom Hanks meghal, Liam Neeson meg odacsap – Pro Video Július

Az egyik legismertebb musical bemutatásának hatvanadik évfordulóját jubileumi gyűjtői kiadással ünnepli a Warner, így itthon is érkezik BD-n az Ének az esőben, és amennyire rapszodikus idén az időjárás, nincs kizárva, hogy a BD-vel hazafelé sétálva akár mi is utánozhatjuk Gene Kelly-t.

9/11 eseményei még mindig nem hagyják nyugodni az amerikaiak lelkét, így nem meglepő, hogy egy újabb filmben bukkan fel érintőlegesen ez a téma. A Rém hangosan és irtó közel főhőse egy kisfiú, akinek apja (Tom Hanks – Forrest Gump, Philadelphia) a terrortámadásban veszti az életét. A fiú a temetés után azonban talál egy kulcsot, és meggyőződésévé válik, hogy apja hagyott számára valami üzenetet, így útra kel, hogy megtalálja azt, miközben persze megváltozik az élete.
 
 
A hónap megjelenése díjra azonban mindenképpen a Fehér pokol című film BD változata pályázik. A megjelenés ténye már csak azért is örömteli, mert korábban úgy volt, hogy ezt a remek filmet sajnos nem élvezhetjük nagy felbontásban, de szerencsére a kiadó meggondolta magát, így júliusban erőt meríthetünk abból,ahogy Liam Neeson szembeszáll a rá támadó farkasfalkával. Ezt pedig nem érdemes kihagyni, kötelező vétel!
 
 
A teljes megjelenés:
 
2012. július 4.    Ének az esőben - gyűjtői kiadás BD
2012. július 11. Rém hangosan és irtó közel BD
2012. július 25. Fehér pokol

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr304568391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása