Az Istenek és a vámpírok háborúznak, az emberek meg szerelmesek – Pro Video Augusztus

A Pro Video augusztusi kínálatában az akcióra és a romantikára vágyók is találnak maguknak néznivalót.

A titánok haragja a mozis tombolás után mindenféle változatban érkezik. Lesz sima BD, 3DBD, sőt még az első és a második rész egy box setben együtt is hazavihető.

Clash of the Titans - Wrath of the Titans-BD_3D pack.jpg

Nemcsak az Istenek nem bírnak azonban magukkal, hanem a vérszívók sem. A Penge 2.-ben a fényjáró kénytelen szövetségre lépni a vérszívókkal, hiszen egy még félelmetesebb ellenséggel kell szembenéznie. Guillermo del Toro (A faun labirintusa, Hellboy) filmje végre nagyfelbontásban is elérhetővé válik.

penge2.jpg

A hónap végén pedig a sok akciót le lehet fojtani egy kis romantikázással, hiszen a szerelmes regények királyának tartott Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai, Üzenet a palackban) regényei közül a Szerencsecsillag is sorra került. Ebben Zac Efron (Szerelmes hangjegyek, Megint 17) alakít egy katonát, aki hazatérve a harcmezőről elhatározza, hogy megkeresi azt a nőt, akit a szerencsehozójának érzett. Könnyek és érzelmek minden mennyiségben, amire számíthatunk.

The Lucky One_BD_HU.jpg 

A teljes megjelenés:

 

2012-08-01         A titánok haragja

                         A titánok haragja 3DBD

                         A titánok harca/A titánok haragja Box Set

2012-08-15         Penge 2.

2012-08-29         Szerencsecsillag             

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr984673378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása