Így vagy úgy, de sötét zsaruk, a múltban, a jelenben és a jövőben – InterCom Októberi Blu-ray megjelenések

A fakabátok uralják az októbert az InterCom októberi megjelenésében. Will Smith a Men in Black harmadik részében egyenesen visszamegy a múltba, hogy megmentse kollégája életét. A film 2D-s és 3D-s verzióban is érkezik. Illetve külön jó hír, hogy a két korábbi rész egy díszdobozban is megvásárolható lesz az újjal kiegészülve.

MIB3_BD_3D.jpg

A jelenben két, sokkal komolytalanabb zsarut (Jonah Hill és Channing Tatum) építenek be egy középiskolába, hogy lebuktassák a helyi droghálózat vezetőjét a nyolcvanas évek egyik tévés sikersorozatának, a 21 Jump Street-nek a modern moziváltozatának.

A jövőben pedig már megint Will Smith-el találkozunk, aki azonban ezúttal nem a földönkívüliekkel, hanem az agresszívvá vált robotokkal veszi fel a harcot. Az Én, robot már korábban megjelent BD-n, most azonban a 3D-s verzió érkezik a filmből.

En_a_robot_3DBD_3D.jpg

Jön még 3D-ben az Avatar illetve a hónap közepén érkezik Ridley Scott Prometheus-a is.

A régi klasszikusok kedvelői pedig a Terminátor felújításának örülhetnek, ami egyébként szintén már be volt hirdetve korábban, de most végre meg is jelenik majd, méghozzá stílusosan fémdobozos kiadásban.

Terminator_BD_SB_HUN_1.jpg

Ilyen megjelenésdömping mellett pedig azt hiszem jó hír, hogy olcsóbbak lesznek a Sony Blu-ray kiadványai. Az egylemezes kiadványok mostanáig 6990 Ft-ba kerültek, ám az ajánlott ár mostantól csupán 4990 forint lesz, a számtalan különlegességet és extrát tartalmazó, két lemezt rejtő dobozok ára pedig 7990 forintról 5990 forintra mérséklődik. Ezzel egy időben természetesen a régebbi lemezek is olcsóbbá válnak – az ajánlott fogyasztói ár mostantól az eddig csupán különleges akciók idejére tartogatott szintet éri el (3990 és 2990 Ft). A már korábban a boltokba került termékek ára azonban nem változik.

 

A teljes megjelenés:

október 3.      Men in Black-Sötét zsaruk 3. (16) 

                      Men in Black-Sötét zsaruk BD pack 1-3. (12) (16)

október 10.    21 Jump Street - A kopasz osztag (16)      

                      Terminátor BD steelbook (16)       

október 17.    Prometheus (16) 

 

3D Blu-ray               

október 3.      Men in Black-Sötét zsaruk 3. (16)

október 17.    Prometheus (16)

október 24.    Avatar (16)   

október 31.    Én, a robot (12)

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr124776962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2012.09.21. 13:12:36

Kár, hogy a Terminator nem lesz kapható normál tokos kiadásban! :(

süti beállítások módosítása