Még két napig játszhattok a Születésnapi Filmvadászat Körkvíz játékunkkal! Itt a második adag segítség!

  • A film valóságos jutalomjáték a már akkor hatvanon túli színészlegendának, a szerepet kb róla mintázták. Az elvből csak és kizárólag 30 alatti bombázókkal randizó playboy önmagával meghasonulva beleszeret a korban hozzá illő Diane Keaton-be, ami a röhögéstől könnyfakasztó helyzeteket szül. Romantikus vígjáték a legjavából. Diane Keaton következő filmünkben is hasonló szerepben tűnik fel, amikor pár sorstárs barátnőjével bosszút forral, az őket elhagyó férfiak ellen.

5.jpg

BB_jatek.jpg

A képre kattintva tovább navigálhatsz a játékhoz!

  • A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás, az öregedés ellen viszont hiába minden, életünk lényegi velejárója. A Jól áll neki a halál című feketekomédiában ez mégis máshogy alakul egy csodatévő bájitalnak hála. A két öregedő barátnő fénykoruk áhított idomait kapják vissza tőle, és nem mellesleg halhatatlanságot. Ketten egy férfit szeretnek, a tőle megszokottól eltérő szerepben is nagyot alakító Bruce Willis személyében. A két nagyszerű színésznő nevére vagyunk kíváncsiak.

 

  • Következő filmünk három időben és térben egymástól távol élő nő életének különös összefonódásáról szól, melynek központjában egy regény áll. A felismerhetetlenségig elmaszkírozott Nicole Kidman alakítását Oscar-díjjal jutalmazták. A kitalálandó személy vitathatatlanul korunk legzseniálisabb színésznője (12 Oscar jelölés), a képen épp a súlyos beteg barátját alakító Ed Harris-t ápolja. A film címére is kíváncsiak vagyunk.

    1.jpg

  • A soron következő filmünkben Ed Harris kegyeiért már két nő verseng, egy fiatal, akit éppen elvenni készül, és egy idősebb volt feleség. A két nő között háború dúl, pontosabban a Susan Sarandon által zseniálisan alakított ex-feleség igyekszik minden erővel megkeseríteni a fiatal konkurens életét, például azzal, hogy ellene uszítja a házasságból született két rosszcsont gyereket. Mindez jól is megy, és menne tovább, ha a sors egy tragikus fordulattal közbe nem szólna. A nagyszerű színészi játék tragikus és komikus jelenetek váltakozásában teljesedik ki. A fiatal mostohát alakító színész nevére, és a film címére vagyunk kíváncsiak.

 

 

  • Mindannyian érezhetjük úgy olykor, hogy ahol tartunk, amit csinálunk, az életünk általában nem az, amit elképzeltünk magunknak, nem vagyunk boldogok, még akkor sem, ha erre látszólag minden okunk meg lenne. Ez az érzés vagy elmúlik, vagy nem, és akkor vagy belenyugszunk, vagy nem. Filmünk hősnője ez utóbbit választotta, ott hagyott férjet, házat, karriert, és elindult a világba megtalálni önmagát. A film végén egy érzelmes brazil amorózó mellett mintha megtalálna. A főszereplő színésznő, és a hódító férfit alakító színész nevére vagyunk kíváncsiak, aki következő filmünkben sem esik ki ebből a számára igencsak otthonos szerepből.

 4.jpg

  • Woody Allen-t rendezőként már több európai nagyváros is megihlette. A játékban soron következő filmjében a katalán főváros szolgál egy tekervényes és fülledt szerelmi háromszög színteréül. A vakációra ide érkező két barátnő felejthetetlen élményekbe keveredik, amikor megismerik a lehengerlően sármos festővel, majd annak ön és közveszélyes ex-feleségével, akit Penélope Cruz alakít. A film címére és a spanyol sármőrt játszó színész nevére vagyunk kíváncsiak.

 

9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr834876313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása