Ma éjfélig várjuk a Körkvíz megfejtéseit! Itt az utolsó két segítség!

  • Blu-ray Blog Körkvíz játékunk a végéhez közeleg, íme az utolsó előtti segítség. Filmünk a második világháború idején játszódik, egy festői görög szigeten. A háború sokáig elkerüli az évezredek alatt már sokat látott vidéket, az ide érkező olasz század is barátságos viszonyt igyekszik kiépíteni a helyiekkel. A kapitány és a helyi orvos gyönyörű lánya között lassan a barátságnál valami sokkal több szövődik, aminek a partizán vőlegény és az időközben megérkező háború szörnyűségei szabnak gátat. A film címére vagyunk kíváncsiak, illetve a görög szépségnek is tökéletesen beillő Penélope Cruz partnerét alakító színész nevére. 

 6.jpg

  • Ha eddig boldogultatok a Körkvíz játékkal, akkor már csak egy rubrika maradt üresen, ahova a Tolvajtempó főszereplőjét alakító színész nevét várjuk. Előző filmünkben meggyőzően alakította a romantikusan daloló olasz katonatisztet, de igazi terepe az akciófilm.

A megoldásokat még ma éjfélig elküldhetitek, a sorsolás eredményét itt a blogon tesszük majd közzé. Ha tetszett a Körkvíz, kövesd figyelemmel a jövőben is az oldalunkat, mert novemberben újabb filmes játékkal jelentkezünk.

 

Az alábbi képre kattintva tovább navigálhatsz a játék oldalára!

BB_jatek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr154879325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása