Csúcsfilmek és topkategóriás sportműsorok érkeznek a smart házimozikra, Blu-ray lejátszókra és televíziókra.


Exkluzív, legalább egy évre szóló szerződést kötött az angol Now Tv, azaz a Sky csoport és az LG. Ennek értelmében a tartalomszolgáltató által kínált csomagtól, adóktól függetlenül tekinthetőek meg a Sky által kínált filmek, és sportközvetítések, valamint többek között az angol Premier Liga mérkőzései.

LGNOWTV.jpg

A különféle szórakoztatóelektronikai és IT eszközök gyártóinál az elmúlt években megfigyelhető trend, hogy a különféle kapcsolódó szolgáltatások közé beemelik a konkrét tartalomszolgáltatást. Tehát a hagyományos társaságok szerepét átvéve úgy kínálják különféle filmek, magazinműsorok, közvetítések, élő adások, videóklipek, rajzfilmek, ajánlók elérését, hogy ahhoz a felhasználónak nem kell szerződést kötnie egy harmadik féllel, azaz például Magyarországon a UPC-vel, vagy a T-Csoporttal. Nincs szükség tovább külön kábelre, vagy médiaboxra, elég az internetes kapcsolat, és a megfelelő alkalmazások, amelyikre kattintva máris nézhetőek a kívánt adások, műsorok.


sky.jpgAz ilyen jellegű funkciók Magyarországon sem ismeretlenek, elég csak az MTVA Médiatárra vagy a Digisport applikációra. A felhasználói visszajelzések ezzel kapcsolatban annyira pozitívak, hogy az egyes cégek jó ideje komolyan törik magukat, hogy bővítsék az ilyen jellegű szolgáltatások körét. Az LG pedig most nagy halat fogott, hiszen a vállalat bejelentette, hogy exkluzív szerződést kötött az angol Now TV (Sky) csoporttal, aminek értelmében a következő egy évben más gyártó televízióra nem kerülnek fel a Sky Sport és a Sky Movies applikációk, amelyek segítségével jó pár csatorna közvetlenül . Az idei és tavalyi televíziókon kívül jó néhány smart házimozi rendszerbe és asztali Blu-ray eszközbe, illetve médialejátszóba is bekerülnek ezek a szolgáltatások. Azonban itt exkluzivitásról már nem beszélhetünk, hiszen ezek egy ideje már megtalálhatóak az Androidos és iOS operációs rendszert használó termékeken, a Roku médialejátszóin, a PlayStation 3, illetve az Xbox típusú játékkonzolokon. Fizetős szolgáltatásról van szó, így például a Sky Sports hat csatornájáért tíz fontot kell leszurkolni. Ebből is következik, hogy a szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Királyságban érhető el, illetve más országból, abban az esetben, ha a felhasználó Nagy-Britanniát adja meg a használat helyének...Az ígéretek szerint, aki hajlandó pénzt áldozni a Sky appokért, az minden héten topkategóriás filmeket, az angol labdarúgó bajnokság és a Bajnokok Ligája mérkőzéseket, az US Open teniszmeccseit, a Forma 1-es versenyeket, illetve jó néhány krikett összecsapást is végigélvezhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr705454465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása