Ilyen a boksz – InterCom Novemberi Blu-ray megjelenések

Végéhez közeledik az év, ami azt is jelenti, hogy a forgalmazók megindítják az utolsó rohamaikat a BD gyűjtők pénztárcáinak kifosztására. Jön néhány nagy mozisiker meg néhány régi kedvenc, ahogy az ilyenkor szokás, és persze nem maradunk karácsonyi film nélkül sem.Csodalatos_pokember_3DBD_3D.jpg

A hónap egyik slágerfilmje A csodálatos pókember, amely többféle kiadásban is megjelenik. Lesz belőle 2D-s illetve 3D-s verzió, illetve a legelszántabb gyűjtők pókember maszkos vagy pókember figurás kiadást is választhatnak. A kétlemezes szett bónusz korongján pedig remek extrákat kapunk majd. Többek közt olyan kivágott jeleneteket, amelyek a főgonosz karakterének jellemét jelentősen árnyalják.

Pokember_figura.jpg

A másik nagy mozis sikerfilm a megjelenési listában a Jégkorszak 4, amelyben a jól ismert és kedvelt őslények ezúttal kalózokkal akadnak össze. Természetesen ebből a filmből is lesz 3D-s verzió is, az extrákból pedig megtanulhatjuk akár a lajhár táncot is.

Jegkorszak_4_BD_3D.jpg

A Disney mesetárból a Pán Péter rajzfilmek kerülnek erő, s a két rész külön illetve egyben, gyűjteményként is megvásárolható lesz.

A régi klasszikusok közül az Arábiai Lawrence gyönyörűen felújított verziójának illetve Stallone Rocky szériájának első és utolsó résznének újrakiadásának örülhetünk.

Rocky_Balboa_BD_3D.jpg

Végül az ünnepekre való tekintettel ismét előkerül egy karácsonyi film, ezúttal egy tavaly bemutatott animációs moziról, a Karácsony Artúr-ról van szó, amely szintén elérhető lesz 3D-s BD-n is.

A teljes megjelenési lista:

november 14.             A csodálatos pókember (12)

                                    Karácsony Artúr (KN)

                                    Arábiai Lawrence (12)

                                    Rocky (12)

                                    Rocky Balboa (12)

november 21.             Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens (6)

november 28.             Pán Péter (KN)

                                    Pán Péter: Visszatérés sohaországba (KN)

                                    Pán Péter BD gyűjtemény (KN)

Karacsony_Artur_3DBD_3D.jpg

3D Blu-ray    

november 14              A csodálatos pókember (12)

                                    Karácsony Artúr (KN)

november 21.             Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens (6)

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr74869472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása