KépesHármas a Születésnapi Filmvadászat novemberi kvízjátéka!

A Blu-ray Blog 3. születésnapja alkalmából 3 filmes játékkal és értékes nyereményekkel kedveskedünk Nektek. A „Születésnapi Filmvadászat” második játéka a KépesHármas, amiben újra megcsillogtathatjátok filmes tudásotokat. 14 filmet kell kitalálnotok úgy, hogy mindegyikből adunk képkockákat, filmenként hármat. Ha nehéznek találjátok a játékot, az LG facebook oldalán ezúttal is rendszeresen jelentkezünk segítő posztokkal. A képvadászat 2012. november 8-ától december 2-a éjfélig tart!

FONTOS: egy e-mail címről csak egy megfejtést fogadunk el!!!

Jó játékot kívánunk!

 A képre kattintva indulhat a játék!

Elonezet.jpg

 

A játék leírása:

A felső dobozban 42 filmkockát találsz. Ezek közül 3 kép egy filmből van, összesen 14-et rejtettünk el így. A feladat az összetartozó 3 képkocka megtalálása, és az adott film címének megadása. Ne ijesszen meg a képek apró mérete, ha ráviszed az egered megnézheted nagyobban! Rákattintással tudod kijelölni a filmkockákat.  Ha nem jó 3 filmkockát jelöltél ki, megszűnik a kijelölés, és próbálkozhatsz újra. Ha egy filmből való filmkockákat választottál ki, ezek automatikusan a helyükre ugranak a doboz alatti filmszalagra. Ezt követően aktív lesz a filmszalag melletti mező, ahova beírhatod a film címét. Egyszerre csak egy filmszalagot látsz, a filmszalag mellett lévő görgetővel tudod megnézni a többit, kijavítani, vagy visszatérni a ki nem töltött mezőhöz. Miután megtaláltad mind a 14 filmkocka-triót, helyesen beírtad a címüket, kattints az ELKÜLD gombra! Ha üresen hagytál egy filmmezőt, az vissza fog térni. A neved és az email címed megadása után (és a játékszabályzat elfogadása után), kattints újra az elküld gombra és kész is!

A rejtvényt helyesen kitöltők és beküldők vesznek részt a sorsoláson, egy email címről csak egy megoldást fogadunk el.

A nyeremények:

  • Első helyezett: 1 db Blu-ray blog-os babzsák fotel
  • Második helyezett: 1 db Bosszúállók Blu-ray lemez és póló
  • Harmadik helyezett: 1 db Blu-ray blog-os kerámia popcorn tartó

 BBlog_nyeremenyek.jpg

 Hivatalos játékszabályzat innen tölthető le.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr234897086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása