Érkezik az Alien Quadrilogy Blu-ray kiadása

Legalábbis bizonyos jelek arra utalnak, hogy a Fox hamarosan Blu-rayen is kiadja Ripley hadnagy idegen létformákkal tarkított megpróbáltatásait. A zömében francia anyanyelvű olvasótáborral rendelkező Resetmag weboldal látogatói közül páran teljesen véletlen bukkantak rá a legfrissebb jelre, amelyet a harmadik nagy James Bond Blu-ray kollekció egyik dobozában találták. A lemezek mellé csomagolt szórólapon az alábbi grafika szerepelt:

Kis kutatómunka után sikerült kideríteniük, hogy mivel az Alien-univerzum megszületésének harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Fox, ezért várhatóan ősszel valóban piacra kerülhet a mind a négy filmet tartalmazó Quadrilogy Blu-ray kiadás. A Fox természetesen mindent tagad, én mindenesetre nagyon várom a kiadványt, Sigourney Weaver és az idegenek harca egyszerűen megunhatatlan.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr291150917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása