Michael Jackson's This Is It Blu-ray karácsonyra?

A nagyobb mozik jelenleg is játsszák Michael Jackson This Is It című "koncertfilmjét", melyben a váratlanul elhunyt popsztár 50 koncertes turnéjának felkészülési időszakából láthatunk részleteket, interjúkat és természetesen archiv felvételeket is. Nemcsak az igazán elkötelezett rajongóknak szól a film, a This Is It kiválóan alkalmas arra is, hogy a laikusoknak megmutassa azt a profizmust, mellyel a pop kihunyt csillaga rendelkezett. Nyilvánvalóan hatalmas élmény filmvásznon látni Michael Jackson-t és a koncert előkészületeit, de az aktuális pletykák szerint hamarosan az otthoni HD-felbontású szórakoztató központokhoz is elérhetővé válik a megfelelő verzió.

Természetesen a film Blu-ray kiadványáról van szó, mely eredetileg 2010 márciusában jelent volna meg, ám a madarak azt csicsergik, hogy még idén karácsonyra befuthat a kék lemezes változat. A Sony Pictures igen elszánt a korai megjelenést illetően, de még semmi sem biztos, egyes források szerint ugyanis a moziüzemeltetők túl korainak tartják a lemezes variáns megjelenését, annak ellenére, hogy a This Is It csupán két hétig van műsoron világszerte. Hivatalos bejelentés tehát még nincs, az előrendelés azonban már megkezdődött az Amazon oldalán - természetesen az eredeti dátummal.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr1001497003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása