Amire büszkék vagyunk: Házimoziban első helyen az LG!

Ráadásul nem is egy, hanem egyből három országban! Magyarországon az eladás utáni értékben, Szerbiában darabszámban, Horvátországban pedig mindkét kategóriában sikerült az első helyet megszerezni.

A házimozik eladási értékét tekintve egyébként az LG már 2005 közepe óta piacvezető idehaza, valamint a független piackutatók által végzett felmérés alapján 2010-ben a piaci részesedése a házimozi szegmensben 38% volt idehaza. A közép-kelet európai régió országaiból a szerb vásárlóközönség a legelkötelezettebb az LG házimozik iránt, ahol 2010-ben a vállalat az eladott darabszámot tekintve 47%-os részesedést tudhat magáénak, tehát közel a teljes piac felét.

Ebben a kategóriában a horvát piacon is várakozásokon felül teljesített a vállalat, hiszen az eladott darabszámok terén 2010-ben 45,2%-os eredményt tudott felmutatni. Ráadásul ugyanitt az elmúlt év elején 20%-os piaci részesedéssel indult a cég, és közel 30 százalékpontos növekedést ért el az év végéig.

Az elért eredménnyel kapcsolatban Falus Viktória, az LG Electronics Magyar Kft. szórakoztatóelektronikai marketingkommunikációs menedzsere az alábbiakat mondta:

Büszkék vagyunk arra, hogy házimozi értékesítésben elsők vagyunk a közép-kelet európai régió három országában is, hiszen ez az eredmény egyértelműen a felhasználó-központú fejlesztési filozófiánkat igazolja. A házimozi termékkategóriában folyamatos növekedést figyelhetünk meg Magyarországon, Szerbiában és Horvátországban is. Célunk, hogy megtartsuk, majd növeljük mind értékben, mind darabszámban a piaci részesedésünket a régióban, ami hazánkban a 38,4%-os eredmény további növelését jelenti.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr273006606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása