Gigantikus valós kontrasztot ígér az Optoma 3D projektora

Háromdimenziós mozi is varázsolható a nappaliból a TW635-3D segítségével.
 
 
Két évvel ezelőtt, amikor a háromdimenziós tartalmak megjelenítésének lehetősége berobbant a szórakoztatóelektronikai univerzumba, sok elemző nagy potenciált látott a 3D projektorokban. Azonban az értékesítési adatok nem igazolták a rózsás elvárásokat. Ennek ellenére a vállalatok továbbra is nagy reményeket fűznek ehhez a termékcsoporthoz.
Jól bizonyítja ezt a TW635-3D típusjelzésű termék, amelyet az Optoma dob piacra.
 
A Texas Instruments féle DLP képalkotási eljárásra épülő termék bár csak VXGA felbontás (1280x800 képpont) megjelenítésére alkalmas, azonban az óriási valós kontrasztaránya (10000:1) igen figyelemre méltó. Egy átlagos termék ugyanis jó, ha ennek ötödére képes. Emellett a modell 3500 ANSI lumenes maximális fényereje is nagyobb az átlagosnál. Ezáltal alkalmas arra is, hogy az ideálistól eltérő körülmények között is élvezhető képet hozzon létre. Azaz beválhat irodákban, előadókban, tantermekben, tárgyalókban is.
 
A 950 dollárba kerülő készülék a háromdimenziós anyagok kivetítéséhez az aktív shutteres képalkotási elljárást használja. A lámpájának élettartama átlagos használat esetén mindössze 3000 üzemóra. Ám, amennyiben valaki beéri kisebb fényerővel, kisebb teljesítménnyel, és bekapcsolja az ECO módot, akkor ezt akár 6500 óráig is kitolhatja. Tartalmak legegyszerűbben a HDMI porton keresztül küldhetőek rá, például egy Blu-ray lejátszó segítségével.  Ezen kívül két sztereo mini jack csatoló, egy-egy USB, D-SUB, kompozit csatlakozó és egy mikrofon bemenet. Elhelyeztek rajta egy tíz wattos mono hangszórót is, ami az otthoni mozizáshoz értelemszerűen kevés, de egy előadóteremben vagy irodában azért jól jöhet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr184577732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása