Újabb Ultra HD tévék érkeztek a magyarországi boltokba


Egy 55 és egy 65 hüvelyk képátlójú, a Full HD felbontás négyszeresét kínáló prémium kategóriás televízióval bővíti kínálatát az LG.


LA970_2.jpg


A LG magyarországi képviselete hivatalosan is bejelentette, hogy a már meglévő, év elején bemutatott 84 hüvelykes, azaz 213 centiméter képátlójú, óriási Ultra High Definition televízió mellé két kisebb modellt is elérhetővé tesznek hazánkban is.Az új modellek is 8,3 millió képpont megjelenítésére képesek, amelyek vezérlését az LG saját fejlesztésű Tru-ULTRA HD Engine technológiája végzi. Az UHD tartalmak kezelése mellett ugyan ez a motor teszi lehetővé videók ULTRA HD felbontásúra való felkonvertálását is.

970v.jpgAz LG új ULTRA HD TV-i ráadásul Nano FULL LED háttérvilágítással is büszkélkedhetnek. Ennek eredményeképpen jelentősen jobb megvilágítás szabályozás jellemzi a termékeket, ami kiemelkedő kontrasztban és egyenletes fényerőeloszlásban mutatkozik meg a képernyő egész felületén. A kijelzőket IPS paneljeiknek köszönhetően rendkívüli színvisszaadás és széles, 178 fokos betekintési szög jellemzi. Mindezek eredményeként a szoba szinte bármely pontjáról nézhetjük az LG ULTRA HD TV-ket, a színek torzulása vagy a vizuális részletek elvesztése nélkül.Az új készülékek egy további különlegessége a 4.1 csatornás, 50 W-os hangrendszer, amelynek részei a Sliding Speaker elnevezésű, előcsúszó hangszórók. Ez az ügyesen elrejtett hangrendszer négy darab előre néző hangszórót tartalmaz, amelyek hangzása a közép és magas frekvenciatartományt kiválóan megszólaltatva megtölti az egész szobát. A képernyő mögött található mélysugárzó felel a megfelelő, erőteljes mély hangokért. Az elegáns és dekoratív Sliding Speaker hangszóró úgy programozható, hogy a hangszórók mindig láthatóak vagy mindig rejtettek legyenek. Továbbá olyan beállításra is lehetőség van, hogy a TV bekapcsolásakor halkan előcsússzon, kikapcsoláskor pedig visszaálljon a rejtett pozícióba. Egyik ULTRA HD TV-ből sem hiányozhat a teljes LG Smart ökoszisztéma, prémium tartalmakkal és a 3D World-del. A tévék vezérlését a továbbfejlesztett mozgásérzékelős Magic Remote távirányító teszi élvezetessé.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr775638868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása