Vízálló, tévével kombinált Blu-ray lejátszó érkezik

A 10,1 inches képátlójú modellt akár a fürdőkádba, vagy egy medencébe is be lehet vinni.

1000wp_k.jpg


Úgy tűnik, hogy bár Magyarországon, sőt globálisan Európában nem a hordozható vízálló televíziók számítanak a különösen népszerű termékek közé, azért a világ más tájain kifejezetten keresik az ilyen jellegű termékeket a vásárlók. Legalábbis erre utal, hogy az elmúlt egy-két hónapban jó pár ilyen modell került a boltokba. Köztük ráadásul jó néhány egyértelműen első vonalbeli gyártó készüléke, ami szintén az jelzi, hogy egyre jobban pörög ez a szegmens.

Legutóbb épp a Toshiba állt elő egy ilyen készülékkel az 1000WP névre hallgató modell személyében. Ebbe egy 10,1 hüvelykes, 1024 × 600 képpont maximális felbontással kecsegtető LED háttérvilágítású LCD kijelző került. A digitális tunerek mellett építettek betav.jpgle egy antennát is, és természetesen az olyan kapcsolódó szolgáltatások, mint a digitális tévéújság, vagy az adások külső adattároló egységre történő rögzítésének lehetősége sem hiányzik. Emellett az optikai meghajtót sem spórolták ki belőle, ez ráadásul a CD és a DVD lemezek mellett a Blu-ray korongok lejátszását is biztosítja bizonyos korlátok között, hiszen a BDXL és a 3D videókkal nem boldogul. Az integrált médialejátszó sem hiányzik, erre egy USB porton keresztül csatlakoztatott merevlemezről vagy pendrive-ról juttathatóak el a filmek, képek és zeneszámok. Egy HDMI kábel segítségével külső megjelenítő eszközhöz is csatlakoztatható és ilyenkor értelemszerűen már nem ütközik akadályba a Full HD anyagok lejátszása sem. A mindössze 1,7 kilogramm súlyú készülék akkumulátora öt órányi folyamatos működésre elegendő energiát biztosít számára. A termék egyébként nem csak cseppálló, hanem tökéletesen ellenáll a víznek, így akár a fürdőszobában vagy egy medencében is használható. Ez mind szép és jó, hisz a technikai specifikációk alapján tényleg egy érdekes, izgalmas modellről van szó, viszont a 600 dolláros, azaz, kb. 130 000 forintos ára több, mint riasztó.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr515654551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása