Különleges Bluetooth fülhallgató a láthatáron

Az LG Tone Ultra egy nyakpánt és a hagyományos fülhallatók egyedi, díjazott szerelemgyermeke, amelyre vezeték nélküli adatátviteli technológiák használatával is eljuttathatóak az audio tartalmak.


LG-Tone-Ultra2.jpg

Az LG jelenleg hazánkban is piacvezető ami az otthoni audio termékeket illeti, ami elsősorban a házimozi rendszereinek, hangprojektorainak, dokkolós eszközeinek vagy a tévék alá tehető soundplate-jeinek köszönhető. De ettől még tény az is, hogy a vállalat a fülhallgatók termékcsaládjában is jelen van néhány eszközzel, még ha nem is olyan markánsan, mint a fent említett szegmensekben 

LG-Tone-Ultra_k.jpgRáadásul nem is akármilyen készülékekről szó, hiszen például a 2010-ben piacra dobott Tone fantázianevű, HBS-700 típusjelzésű termékből eddig több, mint kétmillió darab talált gazdára, ami ebben az iparágban kiemelkedően nagy számnak számít. Főleg egy olyan cégtől, amely nem tartozik a tradícionális piaci szereplők közé. A jelek szerint a konszern háza táján is elégedettek az elért eredményekkel, hiszen bemutatták az utódot, a szerényen csak Ultra Tone névre hallgató eszköz személyében. A HBS-800 esetében a különleges kialakítás megmaradt, hiszen az elődhöz hasonlóan egy nyakpántra építették a különféle vezérlőeszközöket, a mikrofonokat, és innen kígyóznak elő a fülbe dugható hangsugárzók is. A Red Dot dizájndíjjal jutalmazott és elismert terméket a minél jobb megszólalás érdekékben egy zajszűrő technológiával is ellátták. Helyet kapott rajta egy mikrofon is, azaz headsetként is használható, magyarul telefonálásra is alkalmas. A különféle készülékek a Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathatóak hozzá, azaz a vezetékeket el lehet felejteni. Ráadásul egy időben két külön eszközzel is képes a kapcsolatot tartani. Azaz a gyakorlatban működhet úgy, hogy a felhasználó hallgatja egy külső lejátszón futó zenét, vagy a tévé műsorát, amikor hívást kap, ekkor egy gombnyomással átvált a telefonra, belebeszél a mikrofonba, és a fülében hallja a másik felet, majd a beszélgetés végeztével visszakapcsol a zeneszámhoz vagy tévéműsorhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr675671870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása