Június 1-én érkezik az első 3D Blu-ray film

A Sony Home Entertainment június elsejére tűzte ki az első kereskedelmi forgalomban megvásárolható 3D-s Blu-ray film megjelenési időpontját, ami nem meglepő módon egy animációs film, a Cloudy With A Chance Of Meatballs (magyar címén Derült Égből Fasírt ) lesz. Széljegyzetre kívánkozik, hogy valójában nem ez az egyetlen elérhető 3D-s Blu-ray cím, ami hozzáférhető, hiszen a Samsung a Monsters vs. Aliens animációs filmet adja ajándékba a 3D-s tévék mellé, viszont "bundle" lemez lévén ez nem vásárolható meg különálló termékként.


Kissé furcsa, de a tavalyi évben moziba került alkotás térhatású Blu-ray változatát a Sony elsőként nem az Egyesült Államokban teszi elérhetővé, hanem Németországban Wolkig Mit Aussicht Auf Flesiscbaellchen címmel. Jó hír, hogy a film megjelenésével egyidőben a Playtation 3 userek is kapnak egy frissítést, amivel világszerte az összes PS3 konzol képes lesz 3D-s Blu-ray kiadványok lejátszására. Természetesen a filmből lesz hagyományos 2D-s változat, ami nálunk is megjelenik májusban az Intercom gondozásában.

Ami ä film árát illeti, nem lesz olcsó. A 2D-s változat hivatalos ára €28,99, míg a 3D-s ennél €5-val kóstál többet.



Derült égből fasírt (Cloudy with a Chance of Meatballs) - 2009
(színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 100 perc)




Rendezte: Chris Miller, Phil Lord
Írta: Judi Barrett, Ron Barrett
Forgatókönyv: Phil Lord, Chris Miller
Zeneszerző: Mark Mothersbaugh
Producer: Pam Marsden

Szereplők:
Bill Hader - Flint Lockwood hangja
Anna Faris - Sam hangja
James Caan - Tim Lockwood hangja
Mr. T - Earl Devereaux hangja
Bobb'e J. Thompson - Cal Deveraux hangja
Andy Samberg - Brent hangja
Tracy Morgan - Cal hangja
Bruce Campbell - Mayor Shelbourne hangja
Lauren Graham - Fran Lockwood hangja
Benjamin Bratt - Manny hangja

Szinopszis:
Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt - ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr771929777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása