Még szinte vége sincs, de már jön a Lost "összes" különleges Blu-ray változata

Az ABC 2004 szeptemberében indított rendkívül sikeres sorozata immáron hatodik évét húzta le a képernyőkön, ám az évad végén búcsút kellett intenünk a szigettől, az Oceanic Airline 815-ös járatnának megmaradt utasaitól és egyéb szereplőktől, illetve magától a sorozattól is. A hatodik és egyben befejező évad valószínűleg sok kérdésre adott választ, ami az ezt megelőző öt év alatt gyűlt össze a nézők fejében.


 

Az igazi, Lostot nélkülözni nem képes rajongóknak viszont nem kell sokáig várniuk, a Walt Disney Studios augusztus 24-ére tűzte ki az utolsó évad és a komplett sorozat DVD valamint Blu-ray megjelenési dátumát. Az utolsó évadot feldolgozó kiadás (Lost: The Complete Sixth and Final Season) tele lesz exluzív tartalommal, de az igazi mélyvizet a Lost: The Complete Collection jelenti, ugyanis doboza tele lesz tömve igazi nyalánkságokkal és ez alatt nem csak az olyan bónusz "kontenteket" értem, mint a 30 órányi extra, hanem kézzel fogható dolgokat. Persze ennek ára lesz, a DVD kiadás $229.99, a Blu-ray pedig $279.99 dollárt kóstál a megjelenéskor. És hogy ezért mit kapunk? Nos, azt hiszem az alábbi képek mindent elárulnak:

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr882049270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benfromlost 2011.11.25. 18:33:07

Mennyiért lehet kapni a blu-ray-os díszdobozos kiadást?

süti beállítások módosítása