Spielberg, kutyák és Pythonok - InterCom 2012. márciusi megjelenések

Ismét igen változatos kínálatnak örülhetnek a BD gyűjtők az év harmadik hónapjában, ha az InterCom megjelenéseit böngészik át. Jön egy újabb, régóta várt, bár egyébként nem  feltétlenül a BD lehetőségeit maximálisan kihasználni tudó film, a Monty Python csoport Gyalog galopp-ja.

Elérhetővé válik egy újabb klasszikus Disney mese, a Susi és Tekergő, de érkezik a mozikban sikerrel vetített és az idei Oscar-díjkiosztón is esélyes A segítség, de hazavihetjük a hó végétől Steven Spielberg animációs kalandfilmjét, a Tintin kalandjait is. Utóbbi kiadvány különlegessége, hogy úgynevezett „Superset” verzióban is kapható lesz, ami annyit jelent, hogy egy 3D-s BD áráért a sima BD-t is megkapjuk egy csomagban.

A mozikba végül nem jutott el, így március közepén egyből BD-n debütál a Számos pasas című romantikus vígjáték, amelyben Anna Faris (Horrorra akadva, Tökös csaj) és Chris Evans (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) a főszereplők. A kiadvány különlegessége, hogy a film közel tíz perccel hosszabb, cenzúrázatlan változata is rajta lesz.


 

A teljes megjelenési lista:


Március 7.     A segítség

                       Susi és Tekergő


Március 14.  Számos pasas


Március 21.  Gyalog galopp


 

Március 28.  Tintin kalandjai (2D, 3D, Superset)

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr114075264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása