Jön a Gran Torino Blu-ray kiadása, magyar szinkronnal

Nem tudom hányan láttátok a Gran Torinot, de szerintem az utóbbi évek egyik legjobb filmje. A témaválasztás kiváló, ráadásul a főszereplőt szerintem sem formálhatná meg más, mint a rendező maga, Clint Eastwood. Nála jobban senki sem tudná hitelesebben visszaadni a mogorva, vaskalapos, öreguras és egyben "tökös" veterán katona stílus, aki nem mellesleg az orra alatt morogva folyamatosan löki a rasszista és egyéb durva megjegyzéseket. Plusz a fegyverrel is jól bánik, imádja a nagy amerikai vasakat és a lelke mélyén arany szive van, csak éppen sose mutatja ki. No de nem akarjuk "spoilerezni", inkább nézzétek meg magatok, amint megjelenik Blu-ray lemezen. Erre már nem is kell sokat várni, ugyanis augusztus 25-én jelenik meg Blu-rayen és DVD-n egyaránt a Forum Home Entertainment gondozásában.


Előrendelnéd vagy érdekelnek a részletek? Katt tovább!


Akik az elsők között akarnak lecsapni az új kiadványokra, azok már előrendelhetik a lemezeket az Xpress.hu-n itt és itt.

A film 5.1 csatornás magyar szinkronnal érkezik (természetesen az eredeti angol hangsáv mellett), amire rettentően kíváncsi leszek. Szerintem az eredeti hangot nehéz lesz űberelni, de biztos vagyok benne, hogy amint a kezeim közé kerül a lemez, azzal is megnézem.

 


Gran Torino (Gran Torino, 2008)

Műfaj - dráma

Rendezte - Clint Eastwood
Forgatókönyv - Nick Schenk, Dave Johannson

Szereplők:
Clint Eastwood (Walt Kowalski)
Bee Vang (Thao Vang Lor)
Ahney Her (Sue Lor)
Christopher Carley (Janovich atya)
Brian Haley (Mitch Kowalski)
Geraldine Hughes (Karen Kowalski)
Dreama Walker (Ashley Kowalski)
Brian Howe (Steve Kowalski)


A film története: A koreai veterán és nyugalmazott autószerelő Walt Kowalski egyáltalán nem elégedett azzal, ahogyan az élete és kertvárosi lakókörnyezete alakult az utóbbi időben. Különösen bosszantja, hogy a közvetlen szomszédságába délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek. Az események furcsa összjátéka folytán azonban a mogorva, magának való Walt kénytelen a hmong család védelmére kelni egy agresszív helyi banda erőszakos támadásaival szemben. A Millió dolláros bébi óta Eastwood most először dolgozott a kamera mindkét oldalán, és Walt Kowalski szerepében a többszörös Oscar-díjas színész-rendezőtől húsbavágóan őszinte, egy egész élet tapasztalatait magába sűrítő „elsőrangú, hamisítatlan Eastwood-alakítást láthatunk.” (Peter Travers, Rolling Stone).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr601244574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása