Terminátor - Megváltás Blu-ray limitált fémdobozos kiadásban!

Nemrég még a Gladiátor című film különleges Blu-ray változatainak örülhettünk, a bejelentések sora azonban nem áll le, a Forum Home hivatalosan is tudatta velünk, hogy november 24-én hazánkban is kétféle kiadásban jelenik meg a Terminátor - Megváltás Blu-ray verziója. A normál változat mellett a boltok polcain egy limitált fémdobozos kiadvány is megtalálható lesz, mely igazán ütős grafikájú fémcsomagolást kapott.

Aki kíváncsi a limitált kiadás kinézetére, illetve, hogy milyen jellemzőkkel, extrákkal jelenik meg itthon a negyedik Terminátor rész, az kattintson tovább!

 

Lemez adatok
 

Játékidő: 111 perc

Kép: 1080p

Hang:
Dolby Digital 5.1 - magyar, cseh
Dolby TrueHD 5.1 - angol
Dolby Surround 2.0 - török, lengyel

Felirat: magyar, angol, lengyel, cseh, török, bolgár, horvát, héber, izlandi, román, szerb, szlovák, szlovén

Extrák:

  • Werkfilm - A jövő újrateremtése: Pillants be Terminátor – Megváltás kulisszái mögé az exkluzív forgatási kisfilm segítségével
  • Kisfilm - A Moto-Terminátor: Nézd meg, hogy a Terminátor: Megváltás effektuscsapata és a Ducati hogy alkotta meg közösen a futurisztikus és halálos Moto-Terminátort!
  • Kisfilm - Reflektorfényben a film lélegzetelállító speciális effektusai: 11 kisfilm a trükkökről
  • Blu-ray exkluzív extra - Maximum mozi mód - kép-a-képben kisfilmek, a rendező és a stábtagok kommentájával, interjúkkal, sztoribordokkal, képgalériákkal, stb.

  


Terminátor - Megváltás (Terminator Salvation, 2009)

Műfaj - akció, sci-fi

Rendezte- McG

Szereplők:
Christian Bale (John Connor)
Sam Worthington (Marcus Wright)
Moon Bloodgood (Blair Williams)
Helena Bonham Carter (Dr. Serena Kogan)
Anton Yelchin (Kyle Reese)
Bryce Dallas Howard (Kate Connor)
Common (Barnes)
Jane Alexander (Virginia)
Michael Ironside (General Ashdown)
Ivan G'Vera (General Losenko)
Chris Browning (Morrison)


A film története: Az ítéletnapot követően a gépek átveszik az uralmat a Földön, és a teljes emberiségre pusztulás vár, hacsak az ellenállás vezetésére rendeltetett John Connor (Christian Bale – A sötét lovag) meg nem akadályozza a Skynetet abban, hogy teljesítse a végzetes tervet. Miközben maga köré gyűjti harcosait, és felkészül az utolsó, mindent eldöntő összecsapásra, Connor rádöbben, hogy a túlélés csak úgy biztosítható, ha megmenti saját apja, Kyle Reese (Anton Yelchin – Star Trek) életét. A legsokkolóbb felismerést azonban egy magányos vándor, Marcus Wright (Sam Worthington) érkezése tartogatja, aki olyan választás elé állítja Connort, amely eldöntheti az emberi faj sorsát – és amely mindkettejüket már-már öngyilkos küldetésre vezérli az ellenséges vonalak mögé…

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr481421748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása