Karácsonyra Blu-ray lemezt kérek

Mármint kérnék, ha nem nőttem volna ki már "abból" a korból, amikor ajándékot szokás kérni. Ettől függetlenül  megajándékozhatunk másokat vagy magunkat egy-két jó Blu-ray filmmel...ráadásul úgy tűnik, lesz miből válogatni!


Mielőtt megnéznénk a listát, a jó hír az, hogy az előrejelzések szerint a 2009-es összesített európai Blu-ray lemezeladások megháromszorozódnak a tavalyihoz képest. A karácsonyi időszak különösen fontos lesz a formátum számára, hiszen az eladások ebben az időszakban ugranak meg leginkább, most pedig, hogy a lejátszók száma is bővült az idei évben, még nagyobb durranásra számíthatunk. A kiadók és a BD Association is készül a rohamra, ezért összeállítottak egy listát, amiből első körben lesz érdemes válogatni. Lássuk mik ezek!


Best Sellerek:

Star Trek (Paramount)
Bruno (Universal)
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (Fox)
Angels & Demons (Sony)
The Curious Case of Benjamin Button (WB)

Ajánlatok férfiaknak:

Fight Club: 10th Anniversary Edition (Fox)
Transformers Revenge of the Fallen (Paramount)
Terminator Salvation (Sony)
Inglourious Basterds (Universal)
The Hangover (WB)

Ajánlatok nőknek:
Dirty Dancing (Lionsgate)
The Edge of Love (Lionsgate)
The Proposal (Disney)
Revolutionary Road (Paramount)
Ghost (Paramount)

Családi filmajánlat:
Night at the Museum 2 (Fox)
Harry Potter and the Half Blood Prince (WB)
Snow White (Disney)
Ghostbusters (Sony)
Mamma Mia (Universal)


A listában található filmek java része már megjelent a hazai forgalomban, vagy ígéretek szerint addigra megtalálható lesz. Ha valamelyik filmet mégsem találjátok, folyamatosan figyeljétek oldalunkon a forgalmazók által kiadott megjelenéseket tartalmazó listát itt az oldalon. Amennyiben az előrejelzésben sem látjátok a keresett címet, vagy valamilyen exkluzív kiadásra vágytok, érdemes a német vagy angol Amazonon keresni (no és persze megrendelni) az áhított darabot még a karácsonyi roham előtt, nehogy kifussatok az időből -- ne feledjétek, már csak bő két hónap van karácsonyig!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr931466042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rising dead 2009.10.21. 19:16:17

Igaz HD-tévém (amennyiben minden terv szerint alakul) hétfőn lesz, lejátszóm pedig jelen esetben egy PS3, már van 7 filmem! :) A felsoroltak közül az ajánlat férfiaknak 5 BD-je kerül rendelésre (+ Batman:Sötét lovag "amennyiben lesz forgalmazó", A tégla, A rettenthetetlen). :) Remélem valóban felpörögnek kicsit az eladások, bár itthon 7000 Ft-os árakon ezt nem tudom elképzelni. Ma a fukarban rajtam kívül még egy ember böngészte a BD-ket, végül egy filmet vett is a jóember, azthiszem gyerkőcnek való rajzfilmet.

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2009.10.21. 19:47:14

@rising dead: Az új generáció:) Ők már ebben nőnek majd fel:)))

rising dead 2009.10.21. 21:22:37

@Mr. Ray: Pedig az én gyerekkorom alámondásos kalózfilmjeinek is megvolt a maga diszkrét bája. Kommandó Schwarzitól, Knight Rider első epizód alámondva, nameg a többi klasszikussá vált "múvi" :) Érdekes volt a VHS korszak. Mondjuk cseppet sem bánom a technikai fejlődés ütemét, a mai gyerekek előtt szélesre tárta a világot az internet.

Zincsilla 2009.10.25. 09:44:45

Én nő vagyok, de ettől függetlenül Star Treket kérek :)

Dr.HD 2009.11.10. 11:48:57

Karácsonyig kijön a Made in Hungaria Blurayen ! :)

Dr.HD 2009.11.10. 13:46:11

Hohóó, Hyppolit, a lakáj - Felújított változat (1931) is jön Bluray en, nah kiváncsi leszek mit alkotnak a képpel.

süti beállítások módosítása