Még mindig tart nyereményjátékunk!

Az az igazság, hogy én is végignéztem nyereményjátékunk díját (mármint nem a nyertes lemezét, mivel az majd egy teljesen eredeti csomagolású kiadvány lesz, de egy ugyanolyat:) ) és blogszerkesztő kollégám nem túlzott, amikor a "Neked is tuti tetszeni fog..." mondat kíséretében átnyújtotta a "A Megtorló: Háborús övezet" c. film lemezét rejtő tokot. Véleményem szerint ez egy eszméletlen jó film, amiben pláne szuper, hogy a magyar szinkronból nem sajnálták a pénzt. A fergeteges dumák, beszólások valamint kiválóan eltalált szinkronszínészek mellett a szereplők is hatalmasat alakítanak. Tény, hogy a film nem egy Marvel képregény adaptáció, de teljesen olyan érzés fogott el a film megtekintése közben, mintha mégis az lenne. Természetesen a Megtorló is képregényhősből lett "celluloid sztár", de a Lionsgate-tel karöltve egy nagyon ütős produkciót sikerült létrehozni, ami látványos és kissé túlzó, ugyanakkor csak annyira rugaszodik el a valóságtól, amennyire azt egy képregénytől, vagyis annak filmadaptációjától elvárhatjuk. Tehát ez egy nem szokványos "must have" akció-thriller, aminek minden rajongó gyűjteményében helyet kell kapnia.

 

Aki még nem regisztrált kvízjátékunkra, melyben a nyertes hazaviheti "A Megtorló: Háborús övezet" c. Blu-ray filmet, annak még most sem késő válaszolni három egyszerű kérdésünkre.

A további részletek és a pontos játékszabályzat ITT érhető el!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr211489912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása