Denon Blu-ray lejátszók 3D, SACD és DVD-A támogatással

Úgy látszik, hogy az újításokat és újdonságokat általában csak lassabban követő nagyobb márkák is időben ráharapnak a 3D-s Blu-ray témára, hiszen ők sem akarnak kimaradni a tuti bizniszből. Igaz, még korai a 3D és Blu-ray közös forradalmáról beszélni, de az már jelent valamit, hogy a hi-fi és házi mozi készülékgyártók között előkelő helyen számontartott Denon két új asztali Blu-ray lejátszója az év folyamán érkező firmware frissítésekkel képes lesz a 3D-s lemezeket lejátszani. A frissen bemutatott DBP-1611UD és DBP-2011UDCI típusú asztali meghajtók nem csak a 3D miatt lesznek keresettek a magasabb árkategóriában, hanem amellett, hogy képesek lejátszani a "kommersz" formátumokat, mint amilyen a CD, DVD vagy BD, az audiofil felhasználók igényeit is kielégíti az SACD és DVD-A formátumok teljeskörű támogatásával.



Mindkét meghajtó --a 3D támogatásnak megfelelően -- HDMI 1.4a kimenettel rendelkezik, ezen felül 1 gigabájt memóriát is integráltak bele, hogy a BD-Live kontentek ne foglalják el a drága helyet az USB kapuba illesztett eszközökön, mert hogy ilyen is van a lejátszókban, akárcsak ethernet port és YouTube támogatás.


A nagytestvér 2011UDCI extrája a 1611UD-hez képest, hogy extraként kapott egy 7.1-es analóg audió kimenetet, RS232 portot, külön infra egységet, plusz az Anchor Bay ABT2015 videofeldolgozó egységét, 32-bites Burr Brown 192 kilohertzes D/A átalakítókkal.


Az olcsóbb 1611-es júniusban, míg a 2011-es augusztusban elsőként az Egyesült Államokban kerül a boltok polcaira $399, illetve $799 dolláros áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr911960667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása