3D támogatás élesben - CyberLink PowerDVD 10 Ultra 3D Mark II

Bő három hónappal ezelőtt a Cyberlink megszellőztette, hogy július 10 környékére elkészül a PowerDVD 10 Ultra-hoz egy kiegészítés, amivel a szoftver támogatja a 3D-s tartalmakat, illetve az Enhanced TruTheater 3D-nek köszönhetően képes a 2D-s DVD-ket 3D-re, a hagyományos SD felbontást pedig nagyfelbontásúra konvertálni -- emellett támogatja az ATI Stream vagy NVIDIA CUDA GPU gyorsítást. Most örömmel jelentjük, hogy nem kellett 10-éig várni, a Mark II elkészült!



Akik korábban már megvásárolták a CyberLink PowerDVD 10 Ultra változatát, azok számára a Mark II frissítés teljesen ingyenes (innen letölthető), egyébként pedig a szoftver teljes változata 100 dollárba kerül.


Arról pedig ne feledkezzünk el, hogy a 3D-s tartalmak megtekintéséhez nem elegendő csupán szoftveres támogatás, hanem hardveres oldalról is vannak követelmények -- 120 hertzes monitor és shutteres szemüveg.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr592136606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása