3D Blu-ray robbanás Japánban, előrelépés Angliában

 

Az eheti Japán hírek azt mutatják, hogy viszonylag rövid idő alatt sokat jutott előre a 3D Blu-ray ügye. Nagy Britanniában a 3D TV csatornák eladása indult meg erőteljesen.

 

 

A japán BCN piackutató cég adatai szerint jelenleg több 3D Blu-ray lejátszót adnak el az országban, mint nem 3D-s készüléket. A jelentés 57 százalékra teszi a karácsonyi időszakban eladott Blu-ray lejátszók körében a 3D-s modellek arányát, ami igencsak jelentős előrelépés a 2010. szeptemberben mért 6,7 százalékhoz képest.

 

Szintén a 3D előretöréséről számolhatunk be az Egyesült Királyságot (UK) illetően, ahol a Sky műholdas szolgáltató örömmel jelenthette, hogy már túljutott a 70 000 eladott 3D TV csatorna előfizetésen. Becslések szerint 2010. végén a brit otthonok közül már 140 000 volt felszerelve 3D tévével, ami elég szép kilátással kecsegtet a 3D Blu-ray iparág számára. Ez az év izgalmas időszaknak ígérkezik a fogyasztók számára is, számos 3D album megjelenése várható az idén.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr422643860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása