Toshiba VHS-Blu-ray kombó

 

A nyolcvanas évek óta lassan leáldozott a VHS-nek, de még nem annyira, hogy ne találnánk otthon a polcokon, fiókokban családi felvételeket vagy máshol be nem szerezhető film specialitásokat. A tvsnob.com információi szerint Toshiba hidat ver a régi VHS technológia és a legmodernebb házimozi rendszerek között, D-BW500 asztali lejátszója fogadja a régi kazettákat és a legújabb Blu-ray albumokat is.

 

 

860 dollárt kérnek a Japánban hamarosan forgalomba kerülő kütyüért, amibe azért tudást is jócskán zsúfoltak. A lejátszó funkciók mellett lehetőséget ad felvételre is, átjátszhatjuk a VHS kazettákat DVD-re vagy írható Blu-ray médiára, illetve a beépített 320 GB-os merevlemezre. A dupla digitális tévétuner is szolgálhat felvételek forrásául és lejátszhatók az SDHC kártyaolvasóról vagy USB meghajtóról JPEG képek és AVCHD videofelvételek.

 

A készülék egyértelmű előnye, hogy egyetlen rekeszben kínál megoldást a régi felvételek lejátszására és archiválására is, ami kiterjedt VHS gyűjteménnyel rendelkezők számára igen hasznos tulajdonság. Sajnos, ahogy annyi más videós érdekesség is végleg Japán határain belül maradt, úgy várhatóan a D-BW500 sem jut ki kereskedelmileg a szigetországból, vagy legalábbis nem mostanában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr932648961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása