Mindenki AZT akarja – InterCom 2012 januári BD megjelenések

 

Decemberben az utolsó két hét, januárban meg az első két hét szokott lenni az, amikor a kiadók többnyire még téli álmot alusznak, így nem meglepő, ha ez első komolyabb megjelenések január közepén-végén érkeznek.
Így van ez az InterCom-nál is, de január végén tényleg belecsapnak a lecsóba, hiszen két új, 2011-es mozifilm és egy régebbi kedvenc BD megjelenésével kezdik az új évet.
 
 
A Frászkarika annak ellenére, hogy remake, nem okoz csalódást. Remek hangulatú, egyszerre izgalmas, vérfagyasztó és vicces vámpíros mozi, a gonosz szerepben remeklő Colin Farrell-el (Miami Vice, Förtelmes főnökök, Erőszakik) és a mellékszerepben is emlékezetest alakító David Tennant-tal (Dr. Who tv sorozat). A BD-n magyar feliratos extrák lesznek, melyekből többek közt azt is megtudhatjuk, hogyan kell vicces vámpírfilmet készíteni.
A Barátság extrákkal két kívánatos ifjú tehetséget (Justin Timberlake és Mila Kunis) hoz össze egymással egy fura kapcsolatban, melyben mindketten megfogadják, hogy csak „dugipajtik” lesznek, azaz csak szex, de semmi érzelem nem lesz köztük. De persze ahogy az lenni szokott a romantikus vígjátékokban, hiába a nagy fogadkozás, ezt persze nem sikerül betartani és jönnek a bonyodalmak. A BD extrái között egyebek mellett találunk majd kimaradt jeleneteket, vidám forgatási képsorokat illetve meghallgathatjuk a rendező és a két főszereplő is audiokommentárját is, de csak eredeti nyelven, magyar felirat nélkül.
 
 
Két új film mellé jár egy régebbi is. Ezúttal a Farrelly tesók (Keresd a nőt, Én és én meg az Irén) vígjátékát kapjuk meg nagy felbontásban, és láthatjuk, amint Jack Black meglátja a Gwyneth Paltrow-t a PaDöDö egyik tagjában. A Nagyon nagy Ő szintén január végén jelenik meg, természetesen magyar szinkronnal, de csak eredeti nyelven elérhető extrákkal.

 

Januári BD megjelenés
 
2012-01-25     Frászkarika
Barátság extrákkal
A nagyon nagy Ő

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr243442080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása