Shrek és bandája minden mennyiségben – Select 2012 Márciusi megjelenések

A Select márciusi kínálatában az Ogre és barátai dominálnak, hiszen azon kívül, hogy mind a négy Shrek mozifilm érkezik 3D-s BD-n, megjelenik a Csizmás, a kandúr is BD-n.

A zenés filmek kedvelői a Footloose vadiúj remakejének örülhetnek, amely a klasszikus mozikat elkerülve egyből a házimozikban debütál. Jön BD-n két a mozikból ismert film is: a nagyrészt hazánkban forgatott Az adósság illetve az ismét csúcsformában lévő Eddie Murphy és Ben Stiller főszereplésével készült Hogyan lopjunk felhőkarcolót.

 

A klasszikus háborús filmek rajongói tökéletes minőségben vihetik haza az 1979-es Nyugaton a helyzet változatlan-t, az Amerikai pite filmek rajongói pedig a sorozat második illetve harmadik részét nézhetik újra HD felbontásban a legújabb epizód bemutatója előtt.


 

A teljes megjelenési lista:


Március 1.    Footloose (2011)

                      Nyugaton a helyzet változatlan


Március 8.   Shrek 1-4


Március 14. Hogyan lopjunk felhőkarcolót


Március 22. Az adósság


Március 29. Csizmás, a kandúr

                      Amerikai pite 2-3.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr854075232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása