Eastwood és az FBI – Pro Video Június

Mozikban végül nem láthattuk Clint Eastwood legújabb rendezését, amelyben Leonardo DiCaprio alakítja J. Edgar Hoover-t, aki 50 évig volt az FBI feje, és kíméletlen módszereket is bevetett a bűnözők ellen. Eastwood filmjében azonban nem erre, hanem Hoover homoszexuális hajlamaira koncentrál inkább, előtérbe helyezve a karakter jellemének kettőségét.

Akik azonban nem vágynak ilyen súlyos témákra, azoknak inkább érdekes lehet az újabb 3D-s őrület, az Utazás a rejtélyes szigetre, amelyben egy 17 éves srác keveredik mostohaapjáal (a pankrátorként híressé vált The Rock) egy veszélyes és titokzatos szigetre. A film nemcsak sima BD-n, hanem 3DBD-n is érkezik, szóval a látványra biztos nem lehet majd panaszunk.
A teljes megjelenés:
 
2012-06-13:        J. Edgar – Az FBI embere
2012-06-27:        Utazás a rejtélyes szigetre
                               Utazás a rejtélyes szigetre 3DBD
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr244566298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása