Jönnek a Bosszúállók – InterCom Augusztusi BD megjelenések

Mivel a Kalózok! – A kétballábas banda megjelenése szeptemberre tolódott, darabszámra elég szerénynek tűnhet az InterCom augusztusi kínálata, de a mennyiség helyett itt egyértelműen a minőség kerül előtérbe.

Itt van például az idei év eddigi legsikeresebb filmje, a Marvel univerzum legnépszerűbb képregényhőseit egy filmbe terelő Bosszúállók, amely a mozis diadalmenet után 2D-s illetve 3D-s változatban is érkezik, 7.1-es eredeti és 5.1-es magyar hanggal, magyar feliratos extrákkal.

Bosszuallok_BD_3D.jpg

Nem szorul háttérbe azonban a Terminátor első részének limitált, fémdobozos kiadása sem, amelynek hála végre HD minőségben élvezhetjük James Cameron klasszikusát. Az eredeti DTS-HD hang nyilván ütősebb lesz a sztereó magyar szinkronnál, de sebaj, úgyis eredetiben kell hallani azt, hogy „Ájbíbekk”. Lesznek extrák is a kiadványon, de ezúttal magyar felirat nélkül.

Terminator_BD_SB_HUN.jpg

Említést érdemel természetesen egy újabb régi Disney siker, a Pocahontas (és a csak DVD-re/videóra készült folytatás) megjelenése is, hiszen  a Kalózok! csúszása miatt az egyetlen klasszikus családi film lett a hónapban.

Pocahontas_BD_3D.jpg 

A teljes megjelenés:

augusztus 15.    Pocahontas (KN)

                          Pocahontas 2. - Vár egy új világ (KN)

augusztus 22.    Terminátor (16)

augusztus 29.    Bosszúállók (12)

               

3D Blu-ray         

augusztus 29.    Bosszúállók 3D (12)

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr654625751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása