Prometheus minden mennyiségben

Bár számunkra vaskos csalódás volt Ridley Scott filmje, ennek ellenére sokan várják a Prometheus októberi megjelenését. A forgalmazó pedig igyekszik minden igényt kielégíteni, hiszen egyszerre több változatban is megjelenik majd a film.

Azt ugye mondanom sem kell, hogy lesz sima 2D és 3D-s Blu-ray kiadás, utóbbi rögvest három lemezes verzióban érkezik, így egyszerre kapjuk meg a 2D-s verziót, a 3D-set és az extra lemezt is. Lesz fémdobozos (steelbook) változat, a legelszántabb rajongók pedig megcélozhatják a mindössze 50 db-os példányszámban megjelenő, 9 lemezes gyűjteményt, amelyben benne lesz az összes eddigi Alien film, a Prometheus 2D-s illetve 3D-s változata illetve 3 lemeznyi külön extra is. Ez a verzió viszont csak a Mediamarktokban és az xpress.hu netes boltban lesz kapható.

Az alkotók azt ígérik, hogy a kiadványokon lévő közel hétórányi extra választ ad majd minden olyan kérdésre, amit a film után még nyitottnak éreztünk. S most lássuk, hogy fognak kinézni ezek a kiadványok:

PrmAlien9pk_BD_HUN.jpg

Prometheus_BD_SB_HUN.jpg

Prometheus_BD_3D.JPG

Prometheus_3DBD_3D.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr544813182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalmani 2012.10.04. 07:37:29

Nekem azért okozott nagy élményt a film, mert nem tudtam, hogy kapcsolódik az Alien szériához. Nagy meglepetés volt amikor kezdtem felismerni az Aliens bővített változatában is szereplő űrhajót.

süti beállítások módosítása