Hihetetlenül vékony BDXL kompatibilis Blu-ray író a láthatáron

pio.jpgMindössze 1,2 centiméter vastag, ultrahordozható eszköz érkezik.

A Blu-ray technológiában rejlő folyamatos innovációra tökéletes példa a Pioneer által kifejlesztett ultra vékony Blu-ray eszköz. A dallamos nevű BDR-XUO2J típusjelzésű termék mindössze 13,3 centiméter széles, ugyanilyen hosszú, és 1,2 centi vastag. Súlya csupán 250 gramm, azaz tehát egy ultrahordozható termékről van szó. A készülék USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és a hagyományos, fektetett állapot mellett a hozzá járó állványnak köszönhetően akár állítva is használható.

A termék nem pusztán a lemezek lejátszására, hanem azok megírására is képes. A készülék hatszoros sebességgel égeti az egyszer írható egy- és kétrétegű Blu-ray korongokat, míg az írható három- és négyrétegű BDXL-t négyszeres, az újraírható BD lemezeket pedig hatszoros tempóval kezeli, a többrétegű hordozók esetében pedig kétszeres sebességgel lehet számolni. A vékonyságával a figyelmet magára irányító készülék várhatóan csak a jövő év közepén kerül a boltokba, és egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy mennyi pénzt kérnek majd el érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr734969078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása