Öregemberek nem vénemberek – Pro Video 2013. februári Blu-ray megjelenések

Liam Neeson 60, Clint Eastwood meg 82 éves, de ha őszinték akarunk lenni, mindkettőről gond nélkül elhisszük, hogy a mai napi bárkinek szétrúgják a hátsó felét. Szerencsére mindkettőjük aktív még a filmvásznon, bár Eastwood a Gran Torino kapcsán már 2008-ban megpendítette, hogy színészként ő akkor visszavonul, de szerencsére nem bírta ki, és ha nem is akcióhősként, de mogorva baseball játékos megfigyelőként februárban visszatér Az utolsó csavar című filmben, amelyben Amy Adams (Szökőhév), John Goodman (Kényszerleszállás, Letaszítva), Robert Patrick (Terminátor 2) és Justin Timberlake (A közösségi háló) lesznek a partnerei.

Trouble with the Curve_BD_HU.jpg

Liam Neeson (Fehér pokol) viszont nem kegyelmez, főleg nem az albán maffiának, amely korábbi sérelmei miatt az Elrabolva második részében megint kikezd a Neeson alakította ex-ügynökkel és családjával, de ez nagy hibának bizonyul, mert hősünk most sem kegyelmez nekik.

 

A teljes megjelenés:

2013-02-20         Elrabolva 2.

2013-02-27         Az utolsó csavar

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr385026574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása