A kicsik is beindulnak – 2013. áprilisi Blu-ray megjelenések

Áprilisban meglepően sok film jelenik meg BD-n, és ez ráadásul nem is a nagyobb kiadók megnövekedett aktivitásával magyarázható, hanem azzal, hogy több, a BD piacon ritkábban jelen levő kisebb kiadó is megpróbálkozik egy-egy újabb kiadvánnyal. Nézzük, mire is számíthatunk a közeljövőben, kiadónkénti bontásban.

Gamma Home Entertainment

A GHE korábban már bizonyított régi kedvencek (Ponyvaregény, Sin City) és új sikerfilmek (Drive) BD kiadásával, de ezt hosszabb szünet követte egészen mostanáig. Március végén ugyanis több érdekes kiadvánnyal is jelentkeznek. Bármily meglepő, de újdonság ezen a formátumon a tinik egyik nagy kedvence, az Alkonyat széria első része, amely most full extrás verzióban érkezik, rengeteg, többségében magyar feliratos extrával: kisfilmekkel, kimaradt illetve kibővített jelenetekkel, werkfilmmel, videóklippekkel és audiokommentárral. A 3D rajongók pedig két 3DBD-nek is örülhetnek, hiszen érkezik a legújabb élőszereplős Asterix mozi (Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát) illetve a még kisebbeknek egy rajzfilm, a Sammy nagy kalandja 2.

alkonyat_1.jpg

 

ADS Service

Az ADS Service április első hetében jelentkezik két igen látványos filmmel, amelyek minden bizonnyal fantasztikusan fognak kinézni HD minőségben. A Wachowski tesók (Mátrix) és Tom Tykwer (Parfüm, A lé meg a Lola) közös munkája, a Felhőatlasz a látvány mellett igazi sztárszereposztással is igyekszik magára felhívni a filmrajongók figyelmét. A Samsara – A lét örök körforgása meg főleg azokhoz szól, akik bolygónk és életünk hétköznapi csodáin szeretnek elgondolkodni.

felhoatlaszborito.jpg

 

Select Video

BD fronton csak egy tétel szerepel az áprilisi kínálatban, az viszont annál fontosabb, hiszen érkezik végre HD-ban, felújított képpel és hanggal, Steven Spielberg megrázó alkotása, a Schindler listája. A kétlemezes kiadás második korongja (ami DVD lesz) tartalmazza majd az extrákat, a normál csomagolás mellett pedig limitált példányszámban lesz digibook-os verzió is. Terveink szerint erről kiadványról tesztet is olvashattok majd a blogon.

schindler.jpg 

InterCom

Áprllis végén érkezik Ang Lee filmje, a Pi élete amely a normál BD kiadás mellett 3D-s verzióban és limitált darabszámú, fémdobozos kiadásban is elérhető lesz. Ezenkívül két régi klasszikus is szerepel a kínálatban: a Jack Nicholson remeklése miatt emlékezetes Lesz ez még így se! és a Jane Austen regényből készült Értelem és érzelem.

PI_elete_3DBD_3D.jpg 

Pro Video

Mint azt előző hírünkben írtuk, a Pro Video forgalmazza áprilistól Magyarországon a Disney filmeket, így rögvest érkezik is BD-n a Rontó Ralph, amely akár 3D-s verzióban is megvehető lesz, de említést érdemel még a kiadó áprilisi kínálatából A hobbit négyféle (2 illetve 3D-s, fém- illetve lentikuláris dobozos, kettő illetve négylemezes) kiadása, amelyek természetesen rengeteg extrát is tartalmaznak majd.

The Hobbit-An Unexpected Journey-3DBD_Steelbook_3D pack.jpg 

A teljes tervezett megjelenési lista összesítve:

2013-03-21

Asterix és Obelix: Isten óvja Britanniát (3DBD)

Alkonyat

Sammy nagy kalandja 2. (3DBD)

 

2013-04-04

Felhőatlasz

Samsara – A lét örök körforgása

 

2013-04-08

A hobbit – Váratlan utazás (3DBD is)

 

2013-04-10

Schindler listája

 

2013-04-24

Rontó Ralph (3D is)

Pi élete (3D is)

Értelem és érzelem

Lesz ez még így se!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr95159443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása