Most 50 GB-os az LG felhője

Az LG kampány keretében 50 GB ingyenes tárhelyet ad a Smart TV tulajdonosoknak az LG Cloud-on

 cloud.jpg



Az LG bejelentette, hogy egy különleges promóciót indít Magyarországon, amelynek lényege, hogy az LG Cloud szolgáltatás keretében elérhető 5 GB tárhely 50 GB-ra bővül. Az LG Smart TV tulajdonosok az akció időtartama alatt tízszer nagyobb, jelszóval védett, privát tárhelyhez férhetnek hozzá az LG Smart tévéjükön, számítógépükön és okostelefonjukon is, kényelmesen, a képernyőre optimalizált elrendezésben. Azoknak az új Smart TV cloud2.jpgtulajdonosoknak, akik 2013. szeptember 12-e és december 31-e között az LG Smart tévéjükön bejelentkeznek az LG Cloud alkalmazásba, az eddigi 5 GB tárhely helyett 50 GB áll rendelkezésükre.A megnövelt tárhely több mint egy évig, 2014. december 31-ig áll a felhasználók rendelkezésére. Ezt követően az alapszolgáltatásban biztosított 5 GB tárhely lesz elérhető az LG Cloud-on.

Az LG Cloud alkalmazás segítségével a felhasználók kényelmesen és gyorsan érhetik el és nézhetik vissza videóikat, fényképeiket az LG Smart TV-jükkel. A Google Play-ről és az LG Smart World áruházból is egyszerűen telepíthető alkalmazás az LG Smart TV-kkel, számítógépekkel és az androidos okostelefonokkal egyaránt kompatibilis (Windows 7/ Vista / XP operációs rendszerrel rendelkező számítógép, illetve Android 2.2 vagy magasabb verziószámú szoftverrel rendelkező okostelefon.)

A számítógéphez szükséges alkalmazás a honlapról tölthető le.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr55529877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása