Hétlemezes Mátrix Blu-ray kiadás az Amazonon

A The Ultimate Matrix Collection egyszerűen kötelező darab azok számára, akik rajonganak a Wachowski fivérek rendezte filmekért, ráadásul a mega-kiadványt most brutálisan jó áron lehet megrendelni az Amazontól! A hét lemezért csupán 58 dollárt kérnek, amit átszámolva körülbelül 12 000 Ft. Azt hiszem nem butaság azt mondani, hogy az év egyik legjobb vételével állunk szemben, persze a legszebb az lenne, ha itthon is elérhető lenne ez az ultimate doboz és a hozzá tartozó ár.
 


A kollekció egyébként a három filmből, az Animatrix című animációs filmből és a The Matrix Experience címen futó tonnányi extrából áll, valamint a csomag része az első rész "Digital Copy" verziója is, mely kifejezetten hordozható eszközökhöz - iPod, Zune, bármely Windows Media kompatibilis lejátszó - készült.
 

  • Kép: 1080p, 2.40:1 (kivéve a 480p felbontású extrák)
  • Hang: Dolby TrueHD 5.1 - angol, Dolby Digital 5.1 - angol, francia, olasz, Dolby Digital 2.0 - spanyol, portugál
  • Feliratok: angol (halláskárosultaknak), francia, spanyol, olasz, dán és portugál


Jobb lesz, ha siet, aki meg akarja vásárolni az Ultimate Collectiont, ezen az áron ugyanis várhatóan hamar elkapkodják a készleten lévő mennyiséget.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr431243435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása