Óriási Blu-ray leárazások az Amazonon!

Pár napja a hazai média egyik "gyöngyszeme" egy hosszabb terjedelmű cikkben foglalta össze, mily problémás itthon Blu-ray kiadványokat értékesíteni, a forgalmazók meglepően alacsony értékesítési számokkal kénytelen számolni. Azon cikkről született véleményünket már olvashattátok, most csupán csak azt akarjuk megmutatni, hogy az óceánon túl miképp áll most a Blu-ray helyzet. Pontosabban mondva, íme egy példa arra, hogyan lehet népszerűsíteni a Blu-ray filmeket.

Az Amazon a héten megdöbbentő akciót indított el, ami egészen október 27-ig tart. Számos film 45-55 százalékos leárazással vásárolható meg, ami egészen elképesztő árakat jelent, kiváltképp akkor, ha a hazai viszonyokat nézzük. Csak pár példát említenénk. Az akciós listában olyan filmek találhatók meg, mint a Transformers, a The Dark Knight, a The Departed, a Blood Diamond, az I Am Legend, az Ocean's Thirteen, de kedvező áron érhető el például a Braveheart és a Gladiator (Sapphire Series) kiadvány is. A filmek árai 10-től 20 dollárig terjednek, csupán egy-két kivétel van - leginkább sorozatok és speciális kiadások -, amik ezen intervallumon kívül esnek.

Magyarán szólva körülbelül 2-4000 Ft-ért olyan filmek Blu-ray változataihoz juthatunk, amik ha nem is a legfrissebb címek, de megjelenésük idején valamilyen szempontból kiemelkedtek a hollywoodi tömegtermelésből. Természetesen a szállítási költségeket is számításba kell venni a rendelés során, de egy igazi Blu-ray rajongó még így is jobban jár, mintha itthon vásárolna. Nem beszélve arról, hogy az akciós lista mérete vetekszik az itthoni teljes BD-kínálattal. Tehát aki érez magában elég bátorságot, vessen pár pillantást erre az oldalra. Rendelésre fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr701452813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrCain 2009.10.16. 11:38:12

A fent felsoroltak közül csak a Dark Knight van meg BD-n, de ha nálunk is ennyi lenne a Transformers, Blood Diamond, Braveheart BD már rohannék is megvenni.

Dr.HD 2009.10.16. 12:29:00

én mondjuk a wallmart os IMAX jelenettek tarkítótt Transformers megvárom. Amúgy pont emiatt rendelnek sokan külföldről.
Ha azt nézed ezen filmek java itthon 1.5-2* ennyi . Most is.

MrCain 2009.10.16. 14:40:59

@Dr.HD: IMAX jelenetes Transformers is van? Akkor azt rohannék megvenni.

Tényleg ennyire tuti külföldről rendelni, csak az én és ismerőseim cuccait nyúlják le a postán?

Dr.HD 2009.10.16. 20:33:01

Igen van, viszont hazai BD re nem ez kerül hanem a már kapható normál.

süti beállítások módosítása