HD-tuneres, merevlemezes felvevővel gazdagodott az LG asztali Blu-ray palettája

Újabb készülékkel bővült az LG Blu-ray termékkínálata. A HR500-as asztali merevlemezes Blu-ray lejátszó lényegét a két DVB-T TV-vevőegység adja, amelyekkel lehetőségünk adódik arra, hogy míg az egyik digitális TV csatornát nézzük, egy másik csatornáról egy másik műsort rögzítsünk -- vagy akár egyszerre két adóról is rögzíthetünk és közben Blu-ray filmet játszhatunk le.



A beépített 250 gigabájt kapacitású merevlemeznek köszönhetően az élő digitális TV adást késleltetve is nézhetjük és 85 órányi HD-felvételt tárolhatunk rajta, de az USB portra kötött külső merevlemezzel tovább bővíthető a HR500 tárolókapacitása. A csatlakoztatott merevlemezre nem csak további sugárzott adásokat rögzíthetünk, hanem DivX HD, MKV és egyéb médiafájlokat játszhatunk le róla.
 


„A kétcsatornás felvétellel, Blu-ray lejátszással és wifi-kompatibilitással azaz a tartalmak óriási választékának kényelmes elérésével az LG HR500 még magasabb szintre emelheti az otthoni szórakozást”
– mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft., regionális szórakoztatóelektronikai marketingmenedzsere.
 

A HR500 csatlakozási lehetőségei között vezetékes és vezeték nélküli hálózati csatlakozás egyaránt megtalálható, emellett a lejátszó DLNA kompatibilis és természetesen a megszokott internetes szolgáltatások mellett a BD Live is támogatott, ráadásul ez utóbbi kihasználáshoz nem kell külön memória, hála a külön e célra dedikált 1 gigabájtos belső egységnek.

Néhány szó a készülék hátoldalán található csatlakozókról: A HDMI 1.3 mellett SCART, kompozit, komponens+sztereó RCA, valamint digitális koax, valamint ethernet kapu található, tehát 8 csatornás analóg hangkimenet nincs!

A HR500 129 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói ártól kapható.

További információ a HR500-ról az LG weboldalán: Link
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr941978961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifác77 2016.08.29. 13:45:13

Azért megkérdezném a külső HDD-re rögzített anyag számítógépre csatlakozva visszajátszható,lementhető,vagy másolás védelmi okokból csak a az LG blu-ray tudja visszajátszani.

süti beállítások módosítása