Támadás, megtorlás, feledés – Augusztusi Blu-ray megjelenések

Pro Video

Végre jön a Mad Max trilógia külön és egyben is, régi hiányosságot pótolva ezzel a kiadó. Bár némi aggódásra ad okot, hogy állítólag az szinkron csak mono-ban lesz elérhető, ugyanakkor valószínű, hogy ez volt az eredeti magyar hang megőrzésének „ára”. A gyűjteményt tartalmazó benzinkannás fémdoboz viszont nagyon cool. De erről bővebben majd a kiadvány tesztjében olvashattok.

Mad Max Trilogy-BD_3D pack.jpg

Megtámadják a Fehér házat is, idén nem utoljára, jegyezném meg. Gerard Butler (300) azonban soha nem adja olcsón a bőrét, ahogy azt tőle el is várjuk. A Támadás a Fehér ház ellen augusztus 21-től lesz elérhető.

Select Video

Szintén két címet találunk a megjelenési listában. Mindkettő szó szerint dübörgött a mozikban, hiszen a G.I. Joe – Megtorlás és a  Feledés is kínált fülrepesztő akciókat, meg műfajukhoz mérten fordulatokat is. Előbbi 3D-ben és fémdobozos kiadásban is megjelenik, utóbbi „csak” fémdobozos különkiadást kap. Viszont mindkét kiadványon lesznek magyar feliratos extrák! 

feledesbd.jpg

InterCom

Különlegességeket találhatunk az InterCom augusztusi tervei között. Egyrészt megjelenik az eredeti Oldboy rendezőjének, Park Chan-wook-nak első Amerikában forgatott filmje, a Vonzások, amelyben Nicole Kidman az egyik főszereplő. A BD-n ráadásul jó sok extra is lesz, magyar felirattal.

vonzasokBD.jpg

Technikai újdonságként pedig a 3D után a 4K felbontás is betör a BD piacra, azaz most már még jobb minőségben élvezhetünk régi klasszikusokat és új filmeket, ha van ehhez megfelelő TV-nk. Augusztusban érkezik többek közt a Taxisofőr, a Szellemirtók, a Pókember illetve az új Karate kölyök is. Bővebben a 4K-s BD-kről illetve az azokhoz szükséges technikai háttéről később írunk.

A teljes megjelenési lista:

 

Augusztus 14.            G.I. Joe -  Megtorlás (3D és fémdobozos kiadás is)

                                 Mad Max 

                                 Mad Max 2. - Az országút harcosa

                                Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl

                                Mad Max-gyűjtemény

Augusztus 21.            Feledés (fémdobozos kiadás is)

                                 Támadás a Fehér ház ellen

Augusztus 28.            Vonzások 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr365416102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.08.27. 17:53:15

Az InterCommal mi van?
Augusztusban alig jöttek ki valamivel, a szeptemberi megjelenései pedig még mindig ismeretlenek. Lesznek egyáltalán?

Feri a mozigépész 2013.08.28. 11:06:39

@J. Bauer: Valamiért nagyon visszavettek. Szeptemberben is csak a Zöld urai lesz új megjelenés, meg néhány 4K-s újrakiadás. De még ezek sem hivatalosak, ezért nem raktam ki még a szokásos megjelenéses cikket.

süti beállítások módosítása