Indulunk!

Általában nem vagyok a szavak embere, és nem szokásom tömegek előtt beszédet mondani, ám a Blu-ray Blog első posztjának megírását mégis örömmel magamra vállaltam. Köszöntök mindenkit az oldalon, melynek elsődleges célja az, hogy kicsit közelebb hozzuk a felhasználókhoz a Blu-ray technológiát és mindent, ami ezzel kapcsolatos.

Szerkesztőtársammal megpróbáljuk naprakészen és frissen vezetni ezt a kis blogot, ahol nem csak a Blu-ray világgal kapcsolatos hírek, események, termékbejelentések kapnak majd helyet, hanem saját tesztek készítése is szerepel a repertoárunkban. Továbbá fontosnak tartom kiemelni így az első posztban, hogy a hardveres és szoftveres vonal mellett természetesen az egész történet mozgatórugójának számító médiumokkal, lemezekkel is foglalkozni fogunk, rendszeres filmbemutatók és megjelenési listákkal is készülünk hétről-hétre.

Terveink között szerepel egy külön Playstation 3 szál futtatása is, ám nem mint következő generációs játékgép, hanem komplett otthoni szórakoztató központ tekintetnénk a masinára. Az őrült játéktesztelést az erre szakodostt oldalakra hagyjuk, azonban nem kizárt, hogy egy-két esetben mi is nekiveselkedünk majd az LCD TV-n megjelenő ellenségek legyőzésének.

Kezd egy kicsit hosszúra nyúlni ez a bevezető, ezért az eddig nem említett Tudástárral és a Nyereményjátékkal zárnám ezt a bejegyzést. Utóbbi egyelőre nem működik de igyekszünk minél hamarabb megszervezni az első játékot. A Tudástár viszont az oldallal együtt indul, a feltöltéséhez azonban kell egy kis idő, folyamatosan dolgozunk a magyarázatok, meghatározások felvitelén.

No, hát ennyi lett volna a kis bevezetés. Ha lehet ilyet, akkor zökkenőmentes indulást kívánunk magunknak, nektek, olvasóknak pedig kellemes olvasgatást a Blu-ray Blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr511150974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása