Belépőszintű Philips Blu-ray lejátszó Kínának

Iparági források szerint a Philips hamarosan egy belépőszintű Blu-ray lejátszóval próbál konkurenciát teremteni a Kínában "őshonos" CBHD formátumnak. A kifejezetten a távol-keleti piacra szánt terméknek elméletileg nem lesz nehéz dolga, a kihalt HD DVD rokonának tekinthető China Blue High-Definition szabványt ugyanis csak két gyártó - Shinco és TCL - és egy hollywoodi stúdió - CAV Warner Home Entertainment - támogatja.

A Philips azonban hiába bocsájtja piacra új termékét a CBHD lejátszók árainak közelében, ha a filmek árai között továbbra is szinte szakadékszerű különbség tátong. A Blu-ray médiumok körülbelül háromszor többe kerülnek, mint CBHD társaik, így az átütő sikerhez valószínűleg nem lesz elég az átszámítva 50000 Ft-ot kóstáló Philips "olcsóság". Mi azért drukkolunk nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr771187460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak egy szemlélődő agy 2009.06.16. 10:07:17

Tudjátok mi a gáz? Az hogy nagyon szarul néz ki ez a blog, főleg az a fejléc kép középen fent. Kifejezetten ronda.

süti beállítások módosítása