Becstelen brigantyk Blu-ray még az idén!

Legalábbis a friss pletykák szerint Mr. Tarantino nem szeretne lemaradni a karácsonyi vásárlási lázról, így még az ünnepek előtt piacra dobná a Becstelen brigantyk Blu-ray és DVD változatait. A Den fo Greek online magazin szerint a megjelenés dátuma az Egyesült Királyságban december 14-dike, míg az Egyesült Államok lakói egy nappal később kaparinthatnák meg a lemezes kiadványokat.

 

Mivel egyelőre csak pletykaszintű az egész dolog, ezért természetesen semmilyen információ nem áll a rendelkezésünkre a hangsávokkkal és extrákkal kapcsolatban, továbba azt sem tudni, hogy a két említett napon a normál kiadás mellett megjelenik-e egy limitált, különleges csomagolással, netán tartalommal felvértezett változat is. Mi mindenesetre annak ellenére tűkön ülve várjuk a decembert, hogy még egyikünk sem látta a filmet, de eme hiányoságga bepótlása a közelgő Blu-ray megjelenés miatt a mai naptól magas prioritást kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr941425452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natours 2009.10.17. 14:54:27

Én láttam a filmet, akarom BD-n!

Alohamate 2009.10.17. 20:35:47

@Natours: Mi még mindig nem láttuk, ezért lehet, hogy a Blu-ray kiadvány révén fogunk megismerkedni a filmmel. :)

süti beállítások módosítása