Újabb "must have" kiadás a láthatáron: Fight Club

Személyes kedvencem a David Fincher által kreált Fight Club, avagy magyar címén Harcosok Klubja, ami nem csak, hogy végre felkerült BD korongra, hanem épp most van a film megjelenésének 10. évfordulója és egyben a mai nap a Fight Club BD megjelenésének hivatalos időpontja is. Természetesen egy ilyen kultuszfilm (aki még nem látta, annak kötelező darab!) évfordulója nem maradhat nyomtalan, ezért a készítők rögtön két weboldalt is indítottak (http://www.welcometofc.com/ és http://www.fightclubexperience.com/), ami az összes létező nagy közösségi oldalra épít, de plusz információkat is találunk a weboldalakon.


Ami viszont a lényeg, az maga a kiadvány, amelyen számos bónusz "fícsör" lesz, legalábbis az amerikai verzión biztosan...no de nem lövöm le a poént. Inkább egy ütős bejátszást kaptok itt a magyar szinkronos változatból, hogy megjöjjön hozzá a kedvetek:) A főszerepben Edward Norton és Brad Pitt!

 



Ha megjött a kedved, klikk az amazonhoz vagy az xpress.hu-hoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr171531133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rising dead 2009.11.17. 19:11:23

Igaz anyagilag már kezd picit megterhelővé válni a hétezer forint per film szevedély, de már ez is félre van rakatva a jólbejáratott filmrendelős oldalon.

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2009.11.17. 19:22:14

De ez a film annyira üt, hogy na ... muszáj beszerezni, megunhatatlan.

süti beállítások módosítása