3D házimozi rendszer az LG-től

Talán nem állítunk valótlant, ha azt mondjuk, hogy az idei évben minden a 3D és a Blu-ray körül forgott, és várhatóan a jövőben ez még tovább fog erősödni. A gyártók egymás után jelentik be 3D kijelzőiket és lejátszóikat, illetve most már a 3D kompatibilis komplett (kompakt) rendszereket is.

A háromdimenziós Blu-ray lejátszást kínáló LG HX995TZ egyben a gyártó 3D televíziós választékának ideális kiegészítője is, hiszen platformként szolgál a háromdimenziós filmek és a többcsatornás hangzásvilág számára. A készülék az 5.1-es hang mellett 1100 watt teljesítményt nyújt. Természetesen van beépített hanggaléria is, aminek hat üzemmódja (például a VSM Plus, a párbeszédkiemelés -- Clear Voice -- vagy az MP3 felkonvertálás) lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a hangzást az egyedi igényekhez igazítsák.



 


A csúcstechnológia és a modern megjelenés a HX995TZ-nél is jelen van. A házimozi rendszer két darab keskeny front, két surround, egy center hangszóróból, valamint egy aktív mélysugárzóból és egy központi egységből áll, amelyek kialakításánál különösen odafigyeltek, hogy egységes arculatot mutassanak a televíziókkal. A mindössze 29 mm vastagságú hangszórók sokféle környezetbe beilleszthetők, amihez hozzájárul az is, hogy állványon vagy akár a központi egységhez hasonlóan falra szerelve is használhatjuk.


Az LG HX995TZ amelett, hogy 3D Blu-ray lejátszásra képes, a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek révén a szórakozási lehetőségek széles választékát is kínálja. A felhasználók megkapják a már jól ismert a NetCast online tartalmakat, így hozzáférnek a videómegosztó oldalakhoz, webes fotóalbumhoz vagy időjárás-jelentéshez. A lejátszó vezeték nélkül képes csatlakozni a DLNA és a CIFS kompatibilis tárolóeszközökön, valamint számítógépeken elhelyezett filmekhez, fényképekhez és zenegyűjteményhez.

A csomagot a BD Live és a Gracenote Music ID teszik teljessé, amelyekkel a HX995TZ felhasználói az éppen megtekintett filmhez kapcsolódó online zenéhez és további információkhoz juthatnak. A HDMI csatlakozók (2 bemenet, 1 kimenet) megkönnyítik a házimozi rendszer, a 3D TV-k, a játékkonzolok és egyéb mobil eszközök csatlakoztatását. A HX995TZ speciális dokkolójával a felhasználók elérhetik az iPod zenegyűjteményüket is, közvetlenül a lejátszóról. Természetesen a jól ismert és rendkívül hasznos USB kapu sem hiányzik a készülékről, tehát a nem korongokon tárolt tartalom is lejátszható.


Arról persze nem szabad megfeledkeznünk, hogy a 3D-hez nem elég csak egy 3D kompatibilis lejátszó, hanem 3D kijelző (tévé, projektor) és szemüveg is kell.


A HX995TZ ajánlott bruttó fogyasztói ára 259 990 forint
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr522418080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása