Blu-ray az autóban

A DVD lejátszó és a konzolgép már nem számít nagy újdonságnak egy autóban, de mobil Blu-ray fejegységet eleddig még senki sem készített. Pláne nem olyat, amely szabványos DIN helyre (tehát gyárilag a középkonzolban kialakított helyre) is beszerelhető lenne, de szükség szerint az ülések alá vagy a csomagtartóban is elhelyezhető. Az AVDBR1 típusjelű készülék nem rendelkezik saját kijelzővel, de bármilyen autóba szerelhető LCD kijelzőhöz csatlakoztató, amin van HDMI, kompozit vagy komponens bemenet. Természetesen a lejátszó nem csak BD, hanem DVD és CD lemezek tartalmát is lejátsza, továbbá előlapján USB kapu is található, amin keresztül egyéb multimédiás állományokat játszhatunk le. Mielőtt elfelejteném, távirányító is jár hozzá...



 

Az Audiovox AVDBR1 először 2011 első hónapjában lesz látható a las vegasi CES kiállításon és 2011 áprilisától (más források szerint júliustól) lesz kapható $349.99 áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr992457846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása