A király visszatér – InterCom Blu-ray megjelenések Október

 

Az InterCom októberi kínálatában a moziban sikerrel futott filmek a meghatározók. Megkapjuk végre a szeptemberről átcsúsztatott fantasy-akciófilmet, a Pap-ot, 3D-ben és akár fémdobozban is. A pufók Kevin James (Férjek gyöngye, Randiguru) az állatkertben keresi szíve hölgyét a Gondozoo című vígjátékban.
 
 
Kiderül, hogy a mutánsoknak köszönhetjük a Kubai rakétaválság viszonylag csendesebb elrendeződését (X-Men: Az elsők) és Hanna a kis bérgyilkoslány is érkezik, hogy beteljesítse küldetését, és végezzen akivel kell.
 
 
A hónap leginkább várt megjelenése azonban kétségtelenül a Disney klasszikusa, az Oroszlánkirály, amely a karácsonyi piac slágere is lehet egyben, kiegészülve a két kevésbé ütős, direkt házimozi megjelenésre készült folytatással.
 
 
A teljes megjelenés:
 
október 5.        A pap - Háború a vámpírok ellen
                     A pap - Háború a vámpírok ellen Fémdoboz
október 12.      X-men: az elsők
                     West Side Story
október 19.      Hanna-Gyilkos természet
                     A gondozoo
október 26.      Az oroszlánkirály
                     Az oroszlánkirály 2: Szimba büszkesége
                     Az oroszlánkirály 3: Hakuna Matata

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr53181527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása