Cowboyok, űrlények és John Malkovich minden mennyiségben

Ahogy decemberben az utolsó két hetet, úgy januárban az első kettőt töltik pihenéssel a hazai BD kiadók, hogy aztán a hónap második felében újult erővel vágjanak neki a BD-k hazai terjesztésének.

A Select Video két új megjelenéssel készül 2012 első hónapjára. Egy mozis sikerrel és egy régi kedvenccel.
Előbbi a Harrison Ford és Daniel Craig nevével fémjelzett Cowboyok és űrlényekcímű sci-fi, akció és western keverék, amely BD-n feltehetően bitangul fog szólni az eredeti DTS-HD MA hangsávnak hála, extraként pedig rendezői audiokommentárt illetve werkfilmet is kapunk majd.
 
 
A régi kedvenc pedig nem más, mint a John Malkovich menet című abszurd komédia, amely elképesztő hangeffekteket vagy látványorgiát ugyan nem ígér, de sztárokat láthatunk benne bőven (a címben is szereplő John Malkovich mellett John Cusack, Cameron Diaz, Charlie Sheen, Sean Penn, Dustin Hoffman, sőt még a kiváló rendező, David Fincher is feltűnik), de alapsztorija sem mindennapi (egy lecsúszott bábművész felfedez egy különös átjárót, amelynek révén 15 percre bejuthat John Malkovich agyába).
 
 
Megjelenés:
2012-01-19         Cowboyok és űrlények
2012-01-26         A John Malkovich-menet

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr523462960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása