Új forgalmazó a Blu-ray piacon – Ristretto Distribution 2012. Január-februári megjelenések

Az új év ismét egyúttal egy újabb kiadó színre lépést is jelenti a hazai BD piacon. A mozikban már korábban tevékenykedő Ristretto Distribution három filmmel jelentkezik 2012 elején.

Ezek közül kiemelkedik az Erőszakik alkotói által készített A Guardista, amely a tavalyi év egyik legjobb filmje volt, és egy rasszista, kurvázó, dagadt ír zsaruról szól, aki kénytelen együttműködni az Amerikából érkezett fekete FBI ügynökkel, hogy elkapjanak egy nemzetközi drogcsempész bandát.
Hogy a női nézők se unatkozzanak, jön Sarah Jessica Parker a Csak tudnám, hogy csinálja!? című filmben, a rémületre vágyók pedig Daniel Craig vezetésével beköltözhetnek egy kísértetjárta házba az Álmok otthona című filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr603537087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása