Földönkívüliek, sötét zsaruk, vámpírok, farkasemberek és a tetovált lány – InterCom májusi Blu-ray megjelenések

Az InterCom májusi kínálatában szokás szerint mindent megtalálhatunk a mozis sikerektől a régi klasszikusokig mindent megtalálhatunk, és aki netán most vett egy új LG 3D-s tévét, az is kap hozzá tartalmat.

 
David Fincher legutóbbi filmje, A tetovált lány rögtön kétféle verzióban (normál és fémdobozos) is megjelenik, A legsötétebb óra című inváziós sci-fi pedig 2D-s és 3D-s változatban is megvásárolható lesz. A legújabb Underworldmozi csak 3D-s változatban lesz BD-n, úgy viszont normál és fémdobozos változatban is (bár valószínűleg ezeken a lemezeken rajta lesz azért a 2D-s változat is). A klasszikusok kedvelői a Zorba, a görög és a Tűzszekerek BD változatának örülhetnek. A Men in Black – Sötét zsaruk második részének megjelenése pedig remek lehetőséget kínál majd arra, hogy a harmadik rész előtt felidézzük hol is tart a két földönkívülieket üldöző ügynök története.  
 
A teljes megjelenési lista:
 
2012-05-09
A legsötétebb óra (2D és 3D változat)
Zorba, a görög
 
2012-05-16    
A tetovált lány (normál és fémdobozos kiadás)
Tûzszekerek
 
2012-05-23    
Men in Black - Sötét zsaruk 2.
                       
2012-05-30    
Underworld: Az ébredés 3D (normál és fémdobozos kiadás)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr354362603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása